AYDIN / YENİPAZAR - Karacaören Ortaokulu

Karacaören Ortaokulu

Adres
KARACAÖREN MAH. 1132 SK. KARACOREN ORTAOKULU ILKOKULU BLOK NO: 3 YENİPAZAR / AYDIN
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı; Türkçeyi en etkili ve güzel bir şekilde kullanan, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle çevreye örnek olan, ruhen ve bedenen gelişmiş bireyler yetiştirmek. Saygın, değişime açık, katılımcı, demokrat, hoşgörülü, başarılı bir eğitim ortamının oluşmasını sağlamak. Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında, geçmişinden aldığı özgüven ve güç ile bu gününü çağın gereklerine göre yaşayıp, ülkemizi Mustafa Kemal Atatürk´ün gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmayı sağlamak vizyonumuzun temel ilkeleridir.
Misyon
Öğrencilerimizi; yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, yorumlama ve çözümleme gücüne sahip, Atatürk ilke ve inkılaplarıyla Türk kültürüne bağlı, demokratik değerleri benimseyen bireyler olarak yetiştirmek, okul çevresine eğitim - öğretim, bilim ve kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağını sunmak için varız.
Öğretim Şekli :Tam Gün
Ders : 08:50-15:25 Kurs : 15:30-17:00
Okulumuza ulaşım, şahsi araçlar ile yapılmaktadır.
Karacaören Mahallesi YENİPAZAR/AYDIN
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz ilçe merkezine 13, il merkezine 42, Nazilli ilçesine 35 km mesafededir.