AYDIN / YENİPAZAR - Karacaören Ortaokulu

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı' nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Programımızı gerçekleştirdik. Ayrıca okulumuzda İstiklal Marşı' nı şiir olarak okuma yarışmasında 1. Olan öğrencilerimizi ödüllendirdik.

Mrt

Bir gün değil, her gün kutlu olsun.

Mrt

Afet Hazırlık Kulübü öğrencileri danışman öğretmenleri eşliğinde mahallemizde acil durum numaraları bilgi yarışması yaptılar. Özellikle acil durumlarda tek numara olan 1-1-2 numarasının önemi konusunda yapılan bilgi yarışmasında mahalle halkından olumlu dönütler alındı. Yarışma sonrası bilgilendirici afişler asılarak broşürler dağıtıldı.

Mrt

Öğrencilerimiz 1. Dönemin sona ermesi ile karnelerine kavuştu. Karnelerinin yanında dereceye giren öğrencilerimiz ödüllerini aldı. Ayrıca tüm öğrencilerimize karne hediyesi olarak kitap hediye edildi. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Mrt

Yerli malının önemi ve değerini kavratmak adına her sene geleneksel olarak gerçekleştirilen kestane senliğimiz bu yılda Kaymakamımız Şule Demirtaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ayşe ACAR' ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuz kütüphanesinde bulunan yaklaşık 3000 kitap ile mahallemizde okuma kültürünü ve alışkanlığını artırmak adına başlattığımız proje ile sadece öğrencilerimizin değil ailelerin de kitap okumalarına destek oluyoruz.

Mrt

Her ilçeden 1 okulun dahil olduğu proje kapsamında okulumuza güneş enerji santrali ile elektrik üretimi, led lamba dönüşümü ile elektrik tasarrufu, fotoselli musluklar ile su tasarrufu, termostatik vanalar ile ısınma kontrolü, geri dönüşüm kutuları ile sıfır atık desteği, çevre düzenlemesi ile çevre dostu bir okul sağlıyoruz. Projenin yeni adımında yağmur suyu depolama sistemi kurulması hedeflenmektedir.

Mrt

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Mrt

11 Kasım saat 11.11' de Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından fidan dikimi gerçekleştirildi.

Mrt

Atamızı anmak ve aziz hatırasını yaşatmak adına okul programımızı gerçekleştirdik.

Mrt

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Mrt

2022 yılı sene başı Okul Aile Birliği toplantımızı gerçekleştirdik. Eski yönetim ve denetim kurullarımıza katkılarından dolayı teşekkür eder, yeni yönetim ve denetim kurullarımıza çalışmalarında başarılar dileriz.

Mrt

Taşımalı eğitim kapsamında servis şoförleri ve araçlara yönelik Jandarma Trafik ekiplerince denetim gerçekleştirildi.

Mrt

Öğrencilerimiz matematik, doğa ve eğlenceyi bir arada yaşayacakları unutulmaz bir ziyaret gerçekleştirdiler. Hem öğrendiler hem eğlendiler.

Mrt

Taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilerimizin eğitime erişimi konusunda önemli yere sahip olan servis şoförlerimiz ile sene başı toplantımızı gerçekleştirdik.